Actueel
Omdat wij weten hoe belangrijk de LeMKa inloopmorgen voor veel van onze gasten is, gaat die kleinschalige activiteit door. 
 
Met het oog op mogelijke besmettingen met het Corona-virus doen wij een dringend beroep op onze gasten en in het bijzonder die met een kwetsbare gezondheid, dat hij/zij zich afvraagt of het verstandig is om de bijeenkomsten van LeMKa te bezoeken. Enerzijds vanuit de risico's voor de eigen gezondheid, anderzijds voor de risico's voor de gezondheid van de andere gasten. Dat laatste speelt nadrukkelijk als men in omgevingen is geweest waar mensen besmet zijn. Kijk op de groepsapp en/of website voor mogelijke informatie met betrekking tot de LeMKa activiteiten.
 
Daarnaast heeft het bestuur besloten dat zodra in de regio Kampen het eerste besmettingsgeval gemeld wordt dat we dan tijdelijk stoppen met alle LeMKa activiteiten. Tijdelijk wil zeggen dat we dat voorlopig doen voor een periode van 2 weken en dan bezien we of verlenging noodzakelijk is. De info zal gedeeld worden via de groepsapp en de website.
 
 

Over LeMKa

LeMKa is sinds november 2012 een stichting. Vanuit een particulier initiatief, mensen die te maken hebben met kanker een luisterend oor te bieden, ontstond de behoefte aan uitbreiding.

Door het oprichten van de stichting hopen wij een platform te creeren waar mensen die, op welke manier dan ook, te maken krijgen met kanker, ruimte vinden in de brede zin van het woord.