Actueel

Op woensdag 13 november organiseert LeMKa een speciale verwendag voor mensen, die te maken hebben (gehad) met kanker. De dag begint om 10:00 uur.
Diverse verwenactiviteiten, zoals: Kapster, Schoonheidspecialiste, Masseur, en meer....
Ook leveren de leerlingen van het Via College een belangrijke bijdrage dit jaar.
U kunt zich opgeven t/m vrijdag 8 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Buiten de reguliere inloopochtenden en yogalessen zijn er in oktober, november en december nog een aantal extra activiteiten gepland.

Op woensdag 9 oktober gaan we bij LeMKa weer een mooi hersftstuk maken! Je kunt je opgeven t/m maandag 7 oktober door te bellen met 038 3314986 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op woensdag 13 november is er een 'Verwendag'. Opgeven kan door te bellen met 038 3314986 of een mailtje sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wouter Berns komt op dinsdag 10 december schilderles geven bij LeMKa.

Over LeMKa

LeMKa is sinds november 2012 een stichting. Vanuit een particulier initiatief, mensen die te maken hebben met kanker een luisterend oor te bieden, ontstond de behoefte aan uitbreiding.

Door het oprichten van de stichting hopen wij een platform te creeren waar mensen die, op welke manier dan ook, te maken krijgen met kanker, ruimte vinden in de brede zin van het woord.